Dominikana
Raj Na Ziemi czyli karaibskie plaże z białym piaskiem, błękitnym morzem oraz kokosowymi palmami czyli cudowna propozycja dla wymagających. Dominikana jest kierunkiem całorocznym. Bez względu na porę roku słońce świeci cały rok, co umożliwia opalanie i ciepłe kąpiele. Najpewniejszym okresem z niewielką ilością opadów deszczowych to wyjazd od listopada do maja. Przelot na Dominikanę trwa od 11h-20h w zależności od przelotu. W ofercie mamy przeloty liniami rejsowymi z przesiadkami oraz przeloty czarterowe. Hotele na Dominikanie posiadają bardzo dobry standard. Proponujemy hotele 3*, 4* oraz 5*. Zazwyczaj są to duże kompleksy, które oferują wyżywienie All inclusive lub HB czyli śniadania oraz obiadokolacje.
Wymagane dokumenty

a) Odpisy aktów urodzenia (mogą być skrócone)
b) Pisma o braku przeciwwskazań do zawarcia związku małżeńskiego (z Urzędu Stanu Cywilnego)
c) Wyrok rozwodowy z przypadku osób, które były w związku małżeńskim (okres minimum 6 miesięcy od dnia rozwodu)
d) Kopie paszportów (strona ze zdjęciem)

Dokumenty „a”, „b” i ewentualnie „c” należy przetłumaczyć u tłumacza przysięgłego na język hiszpański.
Przetłumaczone dokumenty („a”, „b” i ewentualnie „c”) należy podbić pieczątkami Apostille w Ministerstwie Spraw Zagranicznych - czynność wykonywana „od ręki”.
Skany gotowych dokumentów należy przesłać na adres mailowy: sluby@tcp24.pl, a oryginały zabrać ze sobą lecąc na Dominikanę.